Potraga za srednje i više pozicije

Kontaktirajte nas

Kako radimo

Koristimo bogatu bazu kandidata

Već 20 godina radimo potragu talenata za brojne klijente zbog čega imamo široku mrežu kontakata i bogatu internu bazu kandidata. 

Za većinu uspješnih organizacija u Hrvatskoj pronalazimo najbolje stručnjake iz prodaje, financija, nabave, marketinga, PR-a i ljudskih resursa te administrativnih poslova.

Pomažemo vam u definiranju kvalitetnog opisa posla, raspisujemo natječaj, radimo detaljnu procjenu kandidata i biramo stručnjake koji najviše odgovaraju zahtjevima pozicije i kulturi organizacije.

 

zašto selectio

Razumijemo specifičnosti tržišta

Dubinski poznajemo tržište rada i upoznati smo s promjenama i specifičnostima svake industrije. Potragu koju provodimo nadziru pouzdani HR stručnjaci i konzultanti koji iza sebe imaju dokazane rezultate. 

Cilj nam je ostvarenje dugoročnih partnerskih odnosa, a ne optimizacija kratkoročnih prihoda. Zato prihvaćamo samo one projekte za koje vjerujemo da ih možemo kvalitetno isporučiti. 

Jedinstven pristup i poznavanje tržišta omogućuje nam identificiranje kandidata koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Naš pristup

Imamo jedinstveni pristup prilagođen vašim potrebama.

Njegujemo partnerski pristup i prilagođavamo potragu prema potrebama vaše organizacije. Osiguravamo tim iskusnih stručnjaka koji se u potpunosti posvećuju projektu.

Započnimo potragu!

Pronađite najboljeg kandidata uz pomoć najtraženijih recruitera u Hrvatskoj.

POŠALJI UPIT