Masovna regrutacija

Kontaktirajte nas

kako regrutiramo

Privlačimo, testiramo i zapošljavamo

U procesu ste rasta ili širenja na nova tržišta u Hrvatskoj i regiji? Potrebna vam je podrška u zapošljavanju velikog broja novih članova tima? 

Na pravom ste mjestu. Kreiramo personalizirani plan zapošljavanja koji je po mjeri vaše organizacije.

Provodimo intervjue i testiranja, osmišljavamo sugestije za opise poslova i platnih razreda, pišemo i objavljujemo oglase za poslove te pružamo podršku u formiranju kick-off menadžerskog tima i timova na svim razinama.

 

zašto selectio

Imamo bogato iskustvo i dokazane rezultate

Kao najpoznatija organizacija za savjetovanje u ljudskim potencijalima u regiji, imamo alate i stručnjake potrebne za privlačenje i testiranje velikog broja talenata.

Zbog sveobuhvatnog iskustva na velikim projektima zapošljavanja i zahvaljujući širokoj mreži kontakta zaista možemo garantirati rezultate.

Imamo pristup velikoj bazi kandidata i poznajemo lokalno tržišta rada. Angažiramo iskusne HR stručnjake i voditelja projekta koji osigurava pravovremenu komunikaciju i koordinaciju timova za zapošljavanje. 

 

 

Istaknuti projekti

Kao prvo društvo licencirano za potragu kandidata u Hrvatskoj proveli smo neke od najvećih i najkompleksnijih mass recruitment projekta. Pomogli smo najuspješnijim organizacijama u širenju poslovanja i ostvarenju ambicioznih ciljeva.

 

IKEA

0

Najopsežniji projekt potrage u Hrvatskoj koji je trajao 6 mjeseci i u okviru kojega se prijavilo 42,000 kandidata. Provedena je selekcija i regrutacija te je zaposleno 300 osoba.

INA

0

Uspješno proveden proces selekcije i testiranja više od 5500 kandidata nakon čega je zaposleno 700 osoba za INA Grupu i njihove benzinske postaje širom Hrvatske.

Coca-Cola Youth Empowerment

0

Čak 4 godine zaredom regrutirali smo NEET skupinu u više od 15 gradova i educirali ih u sklopu Coca-Cola programa podrške mladima. Educirano je i uključeno 1000 mladih godišnje.

BAT

0

Kao preferirani partner BAT-a preuzeli smo projekt u sklopu kojeg je, usprkos izazovnoj lokaciji i zahtjevim profilima, uspješno zaposleno više od 120 osoba unutar godine dana.

Croatia osiguranje

0

Croatia osiguranje vodeće je osiguravajuće društvo u Hrvatskoj za kojeg je, zahvaljujući uspješnoj potrazi i selekciji, zaposleno više od 100 zastupnika u manje od godinu dana.

Telemach

0

2005. godine pokrenuli smo kick-off team u Tele2 i postavili smo prve operacije. U 17. godina suradnje postali smo preferirani partner, a Tele2 je u međuvremenu postao Telemach.

Zaposlite talente koji će biti dio vaše organizacijske kulture. 

Izgradite velike timove uz pomoć iskusnih HR konzultanata.

DOGOVORI SASTANAK

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta

0bf86cfa cde2 4fc1 97f9 24646f48fac7

Novosti

Smanjivanje nezaposlenosti: Važnost socijalnog mentorstva

Inovativnim modelom rada usmjerenim na pojedince u riziku od socijalne isključenosti licencirali preko 250 djelatnika u sustavu socijalne skrbi.

  • 28. kolovoza 2022.
  • 5 min čitanja
11e541f9 2c30 405d 8f48 a2de80232246

Novosti

Očuvanje korporativne kulture u doba pandemije

U krizno doba rizici tvrtke postaju sve veći. Kako bismo vam pomogli u minimiziranju kulturalnog rizika, donosimo osnovne korake za očuvanje kulture.

  • 10. studenog 2021.
  • 3 min čitanja