Masovna regrutacija

Kontaktirajte nas

kako regrutiramo

Privlačimo, testiramo i zapošljavamo

U procesu ste rasta ili širenja na nova tržišta u Hrvatskoj i regiji? Potrebna vam je podrška u zapošljavanju velikog broja novih članova tima? 

Na pravom ste mjestu. Kreiramo personalizirani plan zapošljavanja koji je po mjeri vaše organizacije.

Provodimo intervjue i testiranja, osmišljavamo sugestije za opise poslova i platnih razreda, pišemo i objavljujemo oglase za poslove te pružamo podršku u formiranju kick-off menadžerskog tima i timova na svim razinama.

 

zašto selectio

Imamo bogato iskustvo i dokazane rezultate

Kao najpoznatija organizacija za savjetovanje u ljudskim potencijalima u regiji, imamo alate i stručnjake potrebne za privlačenje i testiranje velikog broja talenata.

Zbog sveobuhvatnog iskustva na velikim projektima zapošljavanja i zahvaljujući širokoj mreži kontakta zaista možemo garantirati rezultate.

Imamo pristup velikoj bazi kandidata i poznajemo lokalno tržišta rada. Angažiramo iskusne HR stručnjake i voditelja projekta koji osigurava pravovremenu komunikaciju i koordinaciju timova za zapošljavanje. 

 

 

Istaknuti projekti

Kao prvo društvo licencirano za potragu kandidata u Hrvatskoj proveli smo neke od najvećih i najkompleksnijih mass recruitment projekta. Pomogli smo najuspješnijim organizacijama u širenju poslovanja i ostvarenju ambicioznih ciljeva.

 

IKEA

0

Najopsežniji projekt potrage u Hrvatskoj koji je trajao 6 mjeseci i u okviru kojega se prijavilo 42,000 kandidata. Provedena je selekcija i regrutacija te je zaposleno 300 osoba.

INA

0

Uspješno proveden proces selekcije i testiranja više od 5500 kandidata nakon čega je zaposleno 700 osoba za INA Grupu i njihove benzinske postaje širom Hrvatske.

Coca-Cola Youth Empowerment

0

Čak 4 godine zaredom regrutirali smo NEET skupinu u više od 15 gradova i educirali ih u sklopu Coca-Cola programa podrške mladima. Educirano je i uključeno 1000 mladih godišnje.

BAT

0

Kao preferirani partner BAT-a preuzeli smo projekt u sklopu kojeg je, usprkos izazovnoj lokaciji i zahtjevim profilima, uspješno zaposleno više od 120 osoba unutar godine dana.

Croatia osiguranje

0

Croatia osiguranje vodeće je osiguravajuće društvo u Hrvatskoj za kojeg je, zahvaljujući uspješnoj potrazi i selekciji, zaposleno više od 100 zastupnika u manje od godinu dana.

Telemach

0

2005. godine pokrenuli smo kick-off team u Tele2 i postavili smo prve operacije. U 17. godina suradnje postali smo preferirani partner, a Tele2 je u međuvremenu postao Telemach.

Zaposlite talente koji će biti dio vaše organizacijske kulture. 

Izgradite velike timove uz pomoć iskusnih HR konzultanata.

DOGOVORI SASTANAK

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta