Masovna regrutacija

Kontaktirajte nas

Kako regrutiramo

Privlačimo, testiramo i zapošljavamo

U procesu ste rasta ili širenja na nova tržišta u Hrvatskoj i regiji? Potrebna vam je podrška u zapošljavanju velikog broja novih članova tima? 

Na pravom ste mjestu. Kreiramo personalizirani plan zapošljavanja koji je po mjeri vaše organizacije.

Provodimo intervjue i testiranja, osmišljavamo sugestije za opise poslova i platnih razreda, pišemo i objavljujemo oglase za poslove te pružamo podršku u formiranju kick-off menadžerskog tima i timova na svim razinama.

 

Zašto SELECTIO

Imamo bogato iskustvo i dokazane rezultate

Kao najpoznatija organizacija za savjetovanje u ljudskim potencijalima u regiji, imamo alate i stručnjake potrebne za privlačenje i testiranje velikog broja talenata.

Zbog sveobuhvatnog iskustva na velikim projektima zapošljavanja i zahvaljujući širokoj mreži kontakta zaista možemo garantirati rezultate.

Imamo pristup velikoj bazi kandidata i poznajemo lokalno tržišta rada. Angažiramo iskusne HR stručnjake i voditelja projekta koji osigurava pravovremenu komunikaciju i koordinaciju timova za zapošljavanje. 

 

 

Istaknuti projekti

Kao prvo društvo licencirano za potragu kandidata u Hrvatskoj proveli smo neke od najvećih i najkompleksnijih mass recruitment projekta. Pomogli smo najuspješnijim organizacijama u širenju poslovanja i ostvarenju ambicioznih ciljeva.

 

IKEA

0

Najopsežniji projekt potrage u Hrvatskoj koji je trajao 6 mjeseci i u okviru kojega se prijavilo 42,000 kandidata. Provedena je selekcija i regrutacija te je zaposleno 300 osoba.

INA

0

Uspješno proveden proces selekcije i testiranja više od 5500 kandidata nakon čega je zaposleno 700 osoba za INA Grupu i njihove benzinske postaje širom Hrvatske.

Coca-Cola Youth Empowerment

0

Čak 4 godine zaredom regrutirali smo NEET skupinu u više od 15 gradova i educirali ih u sklopu Coca-Cola programa podrške mladima. Educirano je i uključeno 1000 mladih godišnje.

BAT

0

Kao preferirani partner BAT-a preuzeli smo projekt u sklopu kojeg je, usprkos izazovnoj lokaciji i zahtjevim profilima, uspješno zaposleno više od 120 osoba unutar godine dana.

Croatia osiguranje

0

Croatia osiguranje vodeće je osiguravajuće društvo u Hrvatskoj za kojeg je, zahvaljujući uspješnoj potrazi i selekciji, zaposleno više od 100 zastupnika u manje od godinu dana.

Jabil

0

Kao ključni partner u greenfield projektu Jabila, podržavamo jednu od najvećih proizvodnih investicija u Hrvatskoj u ostvarenju plana zapošljavanja do 1500 radnika u 2024/2025.

Zaposlite talente koji će biti dio vaše organizacijske kulture. 

Izgradite velike timove uz pomoć iskusnih HR konzultanata.

POŠALJI UPIT

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta

Novosti

Veliki vodič za intervju za posao - sve što trebate znati

  • 18. srpnja 2024.
  • 17 min čitanja

Novosti

Kako izgleda testiranje za menadžerske pozicije?

  • 09. srpnja 2024.
  • 4 min čitanja