Outsourcing HR usluge - RPO

Kontaktirajte nas

RPO usluga

Trebate podršku u HR uslugama?

Prebacite proces pronalaska i selekcije kandidata na iskusne recruitere i HR konzultante. Outsourcing usluga uključuje dedicirane SELECTIO stručnjake koji pružaju podršku za sve potrebe internih rotacija i eksternih zapošljavanja, provode proces pronalaska, odabira, procjene i zapošljavanja kandidata te su prisutni za vrijeme selekcijskih intervjua. 

 

RPO benefiti

Što dobivate?

Angažiranjem iskusnih HR stručnjaka SELECTIO Grupe minimizirate rizik zapošljavanja talenata koji ne odgovaraju vašoj korporativnoj kulturi, poboljšavate radnu učinkovitost i štedite vrijeme potrebno za obuku internih HR specijalista.

Ovakav proces regrutacije i selekcije uključuje i SELECTIO HR konzultante koji, po potrebi, postaju kontakt osobe članovima tima i pomažu u unaprjeđenju procesa potrage za talentima.

 

 

NAŠ PRISTUP

Tražite pouzdane HR stručnjake?

Na pravom ste mjestu. Imamo dedicirane stručnjake s bogatim iskustvom koji njeguju partnerski pristup i prilagođavaju potragu prema potrebama vaše organizacije. 

Prepustite nam posao i budite bez brige.

Surađujte s najtraženijim HR stručnjacima u Hrvatskoj.

DOGOVORI SASTANAK

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta

0bf86cfa cde2 4fc1 97f9 24646f48fac7

Novosti

Smanjivanje nezaposlenosti: Važnost socijalnog mentorstva

Inovativnim modelom rada usmjerenim na pojedince u riziku od socijalne isključenosti licencirali preko 250 djelatnika u sustavu socijalne skrbi.

  • 28. kolovoza 2022.
  • 5 min čitanja
11e541f9 2c30 405d 8f48 a2de80232246

Novosti

Očuvanje korporativne kulture u doba pandemije

U krizno doba rizici tvrtke postaju sve veći. Kako bismo vam pomogli u minimiziranju kulturalnog rizika, donosimo osnovne korake za očuvanje kulture.

  • 10. studenog 2021.
  • 3 min čitanja