Zapošljavanje osoba s invaliditetom

Kontaktirajte nas

Prepoznajte potencijal

Kroz treninge rukovodećeg kadra učimo o specifičnostima zapošljavanja i rada sa zaposlenicima s invaliditetom, principima prilagodbe i mogućnostima financiranja, te zadovoljavanju potreba kupaca s invaliditetom. Nudimo savjetovanje za razvoj adekvatnih politika koje omogućuju upravljanje raznolikošću, analiziramo pristupačnost i dajemo preporuke za osiguravanje razumne prilagodbe u procesima selekcije i zapošljavanja, osiguravanja adekvatnih uvjeta za rad, PR aktivnostima i odnosu s kupcima. Pomažemo u zadovoljavanju kvote zapošljavanja osoba s invaliditetom, pružamo podršku u pronalasku i selekciji talenata s invaliditetom te provodimo pozitivne akcije u lokalnoj zajednici.

Stvorite nove mogućnosti

Implementacija inkluzivnih praksi predstavlja održivu poslovnu strategiju i izravno utječe na potencijal rasta i razvoja organizacije.

Osiguravanjem adekvatnih uvjeta za osobe s invaliditetom otvarate mogućnost zapošljavanja novih talenata koji će biti ključ za uspješnost tima i održavanje komparativne prednosti, danas i u budućnosti.

Većina osoba s invaliditetom ima radnu sposobnost koju je moguće koristiti na radnom mjestu, a mi smo tu da vam pomognemo u procesu osiguravanja adekvatnih uvjeta kojima ćete svoju organizaciju učiniti produktivnijom, inovativnijom i konkurentnijom.

 

Zašto SELECTIO

Sve usluge na jednom mjestu.

Za iskorištavanje velikih potencijala tržišta osoba s invaliditetom osiguravamo podršku za razvoj adekvatnih politika, prilagodbu radnog mjesta, pronalaska novih talenata i brojnih drugih segmenata. Sve za zapošljavanje osoba s invaliditetom na jednom mjestu.

Izgradite transparentan sustav napredovanja.

Osigurajte adekvatne uvjete za osobe s invaliditetom uz pomoć

iskusnih stručnjaka iz Instituta za razvoj tržišta rada.

POŠALJI UPIT