DNLA - Otkrivanje i razvoj potencijala

Kontaktirajte nas

što je DNLA

Najpoznatiji upitnik za otkrivanje potencijala

DNLA – The Discovery and Development of Natural Latent Abilities upitnik osmišljen je za otkrivanje i razvoj prirodnih sposobnosti koje su ključne za poslovni uspjeh te se koristi za dobivanje jasnijeg uvida u kvalitete zaposlenika ili kandidata. Pouzdanom i svjetski poznatom metodom mjerimo emocionalnu inteligenciju i društvene kompetencije kao što su: dinamika postignuća, međuljudski odnosi, želja za uspjehom i sposobnost nošenja sa stresom.

100000

benchmarking podataka

0f9badef c5b9 4739 9f42 a07a2ec862c7

zašto dnla

Objektivna i pouzdana metoda

DNLA metodologija uključuje preko 100.000 podataka za benchmarking zbog čega je ova metoda objektivna, valjana i pouzdana. Radimo znanstveno utemeljenu procjenu koja ukazuje na trenutni potencijal osobe kroz dvije vrste upitnika:

Upitnik socijalnih kompetencija za procjenu 17 socijalnih kompetencija koje uključuju motivaciju za postignućem, međuljudske odnose, želju za uspjehom te sposobnost nošenja sa stresom.

Upitnik rukovoditeljskih vještina za procjenu 25 ključnih faktora iz područja rukovođenja, suradnje i postizanja dogovora te poduzetničkih sklonosti.

Upitnik je moguće koristiti i prilikom akvizicije talenata kako biste značajno smanjili postotak nepodudarnosti i pogrešnih odabira. U tom je slučaju dobro uzeti i našu uslugu praćenja. Kroz praćenje kandidata mjerimo promjenu potencijala i poboljšanje radnog učinka nakon 3-6 mjeseci (do kraja probnog roka) te kandidatima dajemo povratnu informaciju uz savjete za osobni napredak.

Isprobajte DNLA upitnik!

Procijenite potencijale i ostvarite ambiciozne ciljeve.

POŠALJI UPIT

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta