Izrada modela kompetencija

Kontaktirajte nas

Razvoj zaposlenika

Prepoznajte i nagradite izvrsnost

Modelom ključnih kompetencija definiramo znanja, vještine, sposobnosti i stavove zaposlenika koji dovode do ostvarenja ciljeva. Ističemo razliku između izvrsnog i prosječnog zaposlenika te procjenjujemo edukacijske potrebe, spremnost na preuzimanje kompleksnijih radnih zadataka, način obavljanja posla, usklađenost s vrijednostima organizacije i definiramo talente koji nisu iskorišteni, a mogli bi značajno doprinijeti timu.

Faze ispitivanja

Transparentan karijerni razvoj

Model kompetencija pomaže u izgradnji sustava nagrađivanja zaposlenika i sistema napredovanja. Dodatno definiranje plana edukacija i treninga povećava kompetencije zaposlenika što dovodi do bolje konkurentne prednosti i dugoročnog rasta. Krajnji rezultati su veće zadovoljstvo zaposlenika, kvalitetniji procesi regrutacije i selekcije te lakša potraga za talentima koji značajno doprinose kvaliteti poslovanja.

Zašto SELECTIO

Prilagođavamo model prema potrebama vaše organizacije

Snaga našeg uspjeha leži u prilagođenom pristupu i upućenosti u sve segmente upravljanja talentima i ljudskim potencijalima. Zato nudimo cjelovita i jedinstvena rješenja koja dokazano pomažu u izgradnji kvalitetnog i poticajnog radnog okruženja.

Izgradite transparentan sustav napredovanja.

Javite se najboljim HR stručnjacima u Hrvatskoj!

POŠALJI UPIT