Belbin model timskih uloga®

Kontaktirajte nas

Važne timske uloge

Izgradite sjajan tim ili unaprijedite postojeći

Tim nije skupina ljudi s različitim odgovornostima, već skupina pojedinaca sa specifičnim ulogama. Što više uloga tim ima, to više ciljeva može postići. Pomoću Belbin Team Roles® alata možemo saznati u kojim se situacijama članovi tima bolje snalaze i koji im zadaci najviše odgovaraju. Belbin može dati pojedincima bolje razumijevanje njihovih snaga, što dovodi do učinkovitije komunikacije i većeg radnog učinka.

3000000

izvještaja diljem svijeta

8cb5b7fd 8b77 46a8 8bb7 dc7e21450306

Zašto SELECTIO

Kako vam možemo pomoći?

Timske uloge dijele se u tri kategorije. Prva kategorija su društvene uloge: Resource Investigator, Teamworker i Co-ordinator. Druga kategorija dijeli se na uloge razmišljanja: Plant, Monitor Evaluator i Specialist. Treća kategorija su akcijske uloge: Shaper, Implementer i Completer Finisher. 

Za svakog člana tima kreiramo izvještaj o Belbin® timskim ulogama na temelju samoprocjene i procjene kolega. Uz kreiranje timskog izvještaja, vodimo i radionicu prilagođenu potrebama vaše organizacije. Cilj nam je pomoći vašem timu u stvaranju najbolje i podržavajuće strukture u kojoj svatko ima svoju ulogu. 

Više od 3 milijuna Belbin® izvještaja kreirano je diljem svijeta za zaposlene, voditelje, timove i organizacije.

Javite nam se i isprobajte radionicu sa svojim timom! 

Isprobajte Belbin radionicu i osnažite timski duh

Izgradite svoj tim s najboljim HR stručnjacima u Hrvatskoj.

POŠALJI UPIT

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta