Belbin model timskih uloga

Kontaktirajte nas

Važne timske uloge

Izgradite sjajan tim ili unaprijedite postojeći

Tim nije skupina ljudi s različitim odgovornostima, već skupina pojedinaca sa specifičnim ulogama. Što više uloga tim ima, to više ciljeva može postići. Pomoću Belbin Team Roles® alata možemo saznati u kojim se situacijama članovi tima bolje snalaze i koji im zadaci najviše odgovaraju. Belbin može dati pojedincima bolje razumijevanje njihovih snaga, što dovodi do učinkovitije komunikacije i većeg radnog učinka.

3000000

izvještaja diljem svijeta

8cb5b7fd 8b77 46a8 8bb7 dc7e21450306

zašto selectio

Kako vam možemo pomoći?

Timske uloge dijele se u tri kategorije. Prva kategorija su društvene uloge: Resource Investigator, Teamworker i Co-ordinator. Druga kategorija dijeli se na uloge razmišljanja: Plant, Monitor Evaluator i Specialist. Treća kategorija su akcijske uloge: Shaper, Implementer i Completer Finisher. 

Za svakog člana tima kreiramo izvještaj o Belbin® timskim ulogama na temelju samoprocjene i procjene kolega. Uz kreiranje timskog izvještaja, vodimo i radionicu prilagođenu potrebama vaše organizacije. Cilj nam je pomoći vašem timu u stvaranju najbolje i podržavajuće strukture u kojoj svatko ima svoju ulogu. 

Više od 3 milijuna Belbin® izvještaja kreirano je diljem svijeta za zaposlene, voditelje, timove i organizacije.

Javite nam se i isprobajte radionicu sa svojim timom! 

Isprobajte Belbin radionicu i osnažite timski duh

Izgradite svoj tim s najboljim HR stručnjacima u Hrvatskoj.

JAVITE NAM SE

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta

0bf86cfa cde2 4fc1 97f9 24646f48fac7

Novosti

Smanjivanje nezaposlenosti: Važnost socijalnog mentorstva

Inovativnim modelom rada usmjerenim na pojedince u riziku od socijalne isključenosti licencirali preko 250 djelatnika u sustavu socijalne skrbi.

  • 28. kolovoza 2022.
  • 5 min čitanja
11e541f9 2c30 405d 8f48 a2de80232246

Novosti

Očuvanje korporativne kulture u doba pandemije

U krizno doba rizici tvrtke postaju sve veći. Kako bismo vam pomogli u minimiziranju kulturalnog rizika, donosimo osnovne korake za očuvanje kulture.

  • 10. studenog 2021.
  • 3 min čitanja