Assessment centar

Kontaktirajte nas

Što je assessment centar

Najkorištenija metoda za procjenu potencijala zaposlenika

Da biste prepoznali talente morate testirati njihove vještine, ali i način razmišljanja. Assessment centar se smatra jednim od najpouzdanijih custom made alata koji pomažu pri odabiru prave osobe za određenu poziciju. Prilikom procjene uzimamo u obzir kompetencije i vrijednosti organizacije te specifičnosti pozicije kako bismo, zajedno s vama, donijeli najbolju odluku za razvoj zaposlenika. Ova se usluga najčešće koristi prilikom odabira voditelja kada prepoznajemo zaposlenika kojemu je voditeljska pozicija prirodno okruženje.

20600

procjenjenih kandidata

6df59eb9 bf2b 44f1 aeb3 40add1396206

Procjenjujemo potencijal

Koristimo alate koji najbolje odgovaraju poziciji

Provodimo strukturirani proces testiranja pomoću kojeg radimo procjenu zaposlenika ili kandidata kako bismo utvrdili kompetencije, voditeljski potencijal i skrivene talente. Na kraju procjene kreiramo detaljan izvještaj s istaknutim jakim stranama te područjima za daljnji razvoj.

Procjenjujemo potencijal kroz: analizu kompetencija, psihologijsko testiranje, DNLA procjenu leadership vještina te situacijske zadatke poput igranja uloga, studije slučaja i in-tray vježbe. Alate biramo prema opisu pozicije, a zadatke prilagođavamo stvarnim radnim zadacima kandidata.

Procijenjenim osobama dajemo feedback te im pomažemo u kreiranju individualnog plana razvoja. Sugeriramo edukacije koje će pomoći u daljnjem razvoju i većoj angažiranosti zaposlenika. 

Preporuke

Što kažu naši klijenti?

Godinama, s punim povjerenjem, angažiramo SELECTIO. Tim s kojim surađujemo uvijek je spreman prilagoditi se našim potrebama. Testiranja se provode u terminima koji nam odgovaraju, a izvještaji su profesionalni i razumljivi. Kolegice su uvijek spremne na dodatna pojašnjenja i savjete te njeguju suradnički orijentiran poslovni odnos koji nam je vrlo važan.

HR tim

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA

U SELECTIO Grupi smo našli partnera s kojim surađujemo na više komplementarnih područja. Podržavaju nas u pronalasku novih talenata, te nam pružaju sveobuhvatnu podršku u razvoju. Zahvaljujući timu vrsnih HR stručnjaka sigurni smo da su sredstva koja izdvajamo za razvoj zaista uložena, a ne bačena u vjetar. Tople i iskrene preporuke od PSK HR tima.

Petra Grabušić

HEAD OF HR | HATTRICK-PSK D.O.O.

Iznimno sam zadovoljna s isporučenom uslugom! Posebno mi se svidjelo što sam mogla sudjelovati u ulozi opažača, pa sam iz prve ruke vidjela kako se pripremaju i provode testiranja. Sigurno nastavljamo suradnju zbog visoke fleksibilnosti i kvalitete izvještaja, razumijevanja pozicija te sjajnog korisničkog iskustva i pristupačnosti Ive, Marine i ostalih kolegica iz SELECTIO Grupe.

Ana Dasović

STRUČNJAK ZA RAZVOJ ZAPOSLENIKA | HT

Zanima vas cijena Assessment centra?

Pošaljite nam upit i saznajte sve detalje!

POŠALJI UPIT

Novosti

Najnovije vijesti iz HR svijeta